Antena 3 CNN Actualitate Managerul Spitalului Foişor din Bucureşti, noi date despre Florin Piersic: "O stare generală gravă în urma unui sepsis"

Managerul Spitalului Foişor din Bucureşti, noi date despre Florin Piersic: "O stare generală gravă în urma unui sepsis"

Florin Piersic a fost transferat, astăzi, la Spitalul Foişor din Bucureşti, iar managerul unităţii medicale a dezvăluit, printr-un comunicat de presă, că starea marelui actor este "gravă".

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2024   •   14:00

Florin Piersic a fost transferat, în această dimineaţă, de la Institutul Matei Balş la o clinică privată pentru o analiză complexă (PET CT), iar ulterior a ajuns la Spitalul Foişor.

După internare, managerul spitalului a anunţat că starea legendei cinematografiei şi teatrului românesc este "gravă".

"În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi.

Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.

Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică. Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații", a anunţat as. univ. dr. Şerban Dragosloveanu, managerul interimar al Spitalului Foişor.

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close