Antena 3 CNN Timp liber Film Ben Stiller a fost diagnosticat cu cancer. Vestea cumplită a fost anunțată în direct, chiar de îndrăgitul actor de comedie!

Ben Stiller a fost diagnosticat cu cancer. Vestea cumplită a fost anunțată în direct, chiar de îndrăgitul actor de comedie!

Ben Stiller a fost diagnosticat cu cancer. Vestea cumplită a fost anunțată în direct, chiar de îndrăgitul actor de comedie!
Sursa foto: Foto: Ben Stiller/Facebook
04 Oct 2016   •   18:56

Actorul Ben Stiller a anunțat, la o emisiune TV, că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu doi ani, atunci când avea 48 de ani, scrie Daily Mail.

Ben Stiller, care acum are 50 de ani, a vorbit în emisiunea lui Howard Stern despre lupta pe care o poartă cu boala, încă de când a fost diagnosticat. Actorul a afirmat că imediat după diagnostic a fost supus unei intervenții de urgență, iar prostata i-a fost înlăturată. În urma intervenției, acesta a scăpat de cancer.

"Pe măsură ce am aflat de boala mea (secretul este să nu cauți pe Google ”persoane care au murit de cancer de prostată” imediat după ce ai fost diagnosticat), am reușit să mă obișnuiesc cu ideea și să mă consider incredibil de norocos. Norocos deoarece cancerul meu a fost detectat destul de devreme pentru a fi tratat. Și, de asemenea, pentru că medicul meu mi-a cerut să fac un test care nu era necesar și așa am aflat”, a spus Ben Stiller, într-o postare ulterioară pe blog.

Acum, el militează pentru testarea timpurie pentru identificarea cancerului de prostată, deoarece este convins că testul Antigen Specific Prostatic, cunoscut drept PSA, 'i-a salvat viaţa'. ”De atunci îmi fac testul la fiecare şase luni pentru a garanta că sunt bine”, a spus protagonistul din 'Zoolander'.

Mesajul postat pe Facebook de actor, după marea dezvăluire

 

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Soţia fotbalistul Iosif Rotariu a murit în somn
x close