Antena 3 CNN Timp liber Film Actorul român Sebastian Stan, aplaudat minute în șir la Cannes pentru rolul lui Donald Trump în "The Apprentice"

Actorul român Sebastian Stan, aplaudat minute în șir la Cannes pentru rolul lui Donald Trump în "The Apprentice"

Sebastian Stan, cel mai cunoscut actor român de la Hollywood, a fost ovaționat timp de opt minute la Festivalul Internațional de la Cannes, după proiecția filmului "The Apprentice", în care joacă rolul lui Donald Trump.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mai 2024   •   09:13

Pelicula "The Apprentice" prezintă ascensiunea lui Donald Trump, interpretat de Sebastian Stan, în domeniul imobiliar, înainte de a intra în politică.

Una dintre cele mai controversate scene ale filmului, care a dat naştere multor comentarii, este cea în care Trump a violat-o pe prima sa soţie, Ivana.

De asemenea, el apare în scene în care consumă amfetamine sau încheie acorduri cu personaje din lumea interlopă.

Pelicula regizată de Ali Abbasi a intrat în competiția pentru Palme d'Or, în timp ce echipa de campanie a lui Trump a vorbit despre un "gunoi de film" și amenință cu un proces.

În GALERIA FOTO puteți vedea mai multe imagini cu actorul Sebastian Stan la Festivalul de la Cannes, precum și fotografii din timpul filmărilor pentru The Apprentice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Trebuie să ne asumăm lucruri care sunt riscante și despre care poate că nu este confortabil să vorbim.

Dar cred că este important să o facem. Cred că trebuie să avem o perspectivă sau cel puțin să ne confruntăm unii cu alții, sperăm că într-un mod pașnic. Avem multe de învățat din acest film", a declarat actorul român.

Regizorul Ali Abbasi și-a spus părerea, de asemenea, despre procesul anunțat.

"Toată lumea vorbește despre faptul că a dat în judecată o mulțime de oameni. Nu cred neapărat că acesta este un film care nu i-ar plăcea. De asemenea, nu cred neapărat că i-ar plăcea.

Cred că ar fi surprins. Așa cum am mai spus, aș fi fericit să mă duc și să mă întâlnesc cu el oriunde dorește și să vorbim despre contextul filmului, să facem o proiecție și să avem o discuție. Asta dacă este interesant pentru cineva", a spus regizorul filmului.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close