Antena 3 CNN Economic Se redeschide cea mai veche fabrică din România. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Se redeschide cea mai veche fabrică din România. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Veste bună pentru România. Cea mai veche fabrică de la noi din țară va fi redeschisă, potrivit premierului Marcel Ciolacu.

Se redeschide cea mai veche fabrică din România. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Ioana Mircea    |    26 Mai 2024   •   19:38

Marcel Ciolacu a anunțat recent redeschiderea Uzinei Constructoare de Mașini Reșița, cea mai veche fabrică din România, ce datează de peste 250 de ani, fiind una dintre cele mai vechi din Europa.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini din cadrul vizitei lui Marcel Ciolacu la cea mai veche fabrică din România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Știu că, de la Revoluție încoace, românii au văzut cum multe combinate, multe uzine cu tradiție ale industriei grele românești sunt dezmembrate și vândute la fier vechi sau intră în insolvență, aşa cum s-a întâmplat şi cu Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa," a declarat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acum, UCM Reșița intră într-o nouă etapă de dezvoltare prin preluarea de către Construcții Mașini Hidroenergetice, o societate deținută în proporție de 100% de Hidroelectrica SA, cel mai mare producător de energie verde din România.

"Astfel, UCM Reșița a intrat acum într-o nouă etapă prin preluarea de către Construcţii Maşini Hidroenergetice, societate deținută în proporție de 100% de o altă perlă a economiei românești, Hidroelectrica SA," a adăugat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: fabrica Marcel Ciolacu PSD UCM Resita
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a desființat cabinetul de război
x close