Antena 3 CNN Timp liber Film Captain Planet revine: Un film despre aventurile eroului-eco, în curând pe marile ecrane

Captain Planet revine: Un film despre aventurile eroului-eco, în curând pe marile ecrane

Captain Planet revine: Un film despre aventurile eroului-eco, în curând pe marile ecrane
Sursa foto: Foto: toonbarn.com
20 Iul 2011   •   10:27
Cei care şi-au trăit copilăria sau adolescenţa în anii `90 vor fi încântaţi, cu siguranţă, de informaţiile următoare. Captain Planet, celebrul erou-eco din serialul de desene animate cu acelaşi nume, revine. De data aceasta, pe marile ecrane. Producătorii peliculei Transformers vor să realizeze un film bazat pe aventurile lui Captain Planet, informează Huffington Post.

Printre vedetele care îşi vor împrumuta vocile pentru personajele din filmul Captain Planet se numără Whoopi Goldberg, Meg Ryan, Martin Sheen, Edward Asner, precum şi Sting.

Mesajele transmise de Captain Planet sunt chiar mai relevante în ziua de astăzi, decât erau în trecut. Considerăm că eroul-eco merită să fie readus la viaţă într-un film care să nu fie numai de actualitate, dar să şi amuze privitorii”, a declarat Stuart Snyder, reprezentant al companiei Turner Broadcasting System.

Captain Planet şi Planetarii” a fost un serial de desene animate foarte popular în anii `90. Serialul era bazat pe aventurile a cinci tineri care rezolvau crize ecologice cu ajutorul super-eroului Captain Planet.
 

 


 

×
Subiecte în articol: erou film
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close