Antena 3 CNN Timp liber Film După 25 de ani, Arnold Schwarzenegger se desparte de soţia sa, Maria Shriver

După 25 de ani, Arnold Schwarzenegger se desparte de soţia sa, Maria Shriver

După 25 de ani, Arnold Schwarzenegger se desparte de soţia sa, Maria Shriver
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
10 Mai 2011   •   09:38

După 25 de ani de căsnicie, Arnold Schwarzenegger şi soţia sa, Maria Shriver, au anunţat că se vor despărţi "lucrând la viitorul relaţiei" lor, informează Reuters.

Anunţul surpriză vine la patru luni după ce Terminatorul şi-a încheiat cel de-al doilea mandat de guvernator al statului California. Cei doi au declarat că aceasta a fost o perioadă de schimbări, din punct de vedere profesional şi au ajuns la această decizie împreună.

Căsătoriţi din 1986, cei doi nu au menţionat dacă este vorba şi despre un divorţ, dar au confirmat faptul că trăiesc separaţi. Copiii vor fi crescuţi împreună, în continuare, dar, fiind vorba despre o chestiune privată, nici familia, nici persoanele apropiate cuplului nu vor mai avea nimic de comentat în afară de declaraţia iniţială.

Pe plan profesional, Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial animat inspirat din porecla sa din timpul carierei politice "The Governator", iar surse de la Hollywood susţin că fostul mister Olimpia va reveni în rolul celebrului android indestructibil din viitor într-un nou film "Terminator".

 

×
Subiecte în articol: despartire
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close