Antena 3 CNN Timp liber Film Extaz extrem: Un film erotic 3D face senzaţie la Festivalul de Film de la Cannes

Extaz extrem: Un film erotic 3D face senzaţie la Festivalul de Film de la Cannes

Extaz extrem: Un film erotic 3D face senzaţie la Festivalul de Film de la Cannes
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
16 Mai 2011   •   13:18

Festivalul de la Cannes a programat duminică un nou film semnat de doi fraţi belgieni, foşti câştigători ai trofeului Palme d'Or, plus alte realizări ale unor cineaşti foarte apreciaţi de critici.  Publicul larg, însă, şi-a îndreptat atenţia şi spre evenimente care nu sunt înscrise în programul oficial al festivalului.

În timp ce la palatul festivalului rula noua creaţie a fraţilor Dardenne, deja laureaţi de două ori cu marele trofeu de la Cannes, la târgul de filme, un alt titlu era în centrul atenţiei. Este vorba de "Extaz Extrem", din Hong Kong, prezentat ca primul film erotic realizat în 3D.

La festival şi-a făcut apariţia şi Naomi Campbell, chiar dacă legăturile sale cu cinematografia sunt doar episodice. Ea doreşte, însă, să profite de prezenţa vedetelor din lumea filmului pentru a colecta fonduri destinate sinistraţilor din Japonia.

Naomi organizează, luni, la Cannes o paradă a modei. Toaletele, donate de stilişti celebri, vor fi vândute apoi la licitaţie.

Actuala ediţie a festivalului este, însă, dominată de chipul altei vedete a ultimelor decenii: Faye Dunaway. Declarată "muza festivalului", actriţa a fost distinsă cu Ordinul Artelor şi Literelor din Franţa. De emoţie, ea a încercat să vorbească în franceză şi engleză... în acelaşi timp.

Luni, pe covorul roşu va putea fi văzut Brad Pitt, însoţit, fireşte, de Angelina Jolie. Actorul joacă un rol important într-un nou film de Terence Malick, regizor care nu a realizat decât cinci pelicule în aproape 40 de ani.

 


×
Subiecte în articol: Cannes festival de film
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close