Antena 3 CNN Timp liber Film Filmul "The artist" ajunge în România însoţit de un AVERTISMENT. Vezi despre ce este vorba

Filmul "The artist" ajunge în România însoţit de un AVERTISMENT. Vezi despre ce este vorba

Filmul "The artist" ajunge în România însoţit de un AVERTISMENT. Vezi despre ce este vorba
Sursa foto: Foto: gandul.info
20 Feb 2012   •   23:02

"Artistul", comedia mută regizată de Michel Hazanavicius care a obţinut 10 nominalizări la Oscar, ajunge pe 24 februarie în cinematografele din România. La casa de bilete a unui cinema bucureştean spectatorul este avertizat din start: "Stimaţi clienţi, vă aducem la cunoştinţă faptul că filmul 'Artistul' este un film MUT şi ALB-NEGRU!!! Vă mulţumim".

Oana Florea, reprezentantul Forum Film, distribuitorul filmului în România, este de părere că prin această atenţionare oamenii sunt informaţi cu privire la genul filmul pe care îl vor viziona, informează gândul.info.

"Nu vrem să minţim pe nimeni, nu vrem să aducem în cinematograf pe cineva care nu ar gusta acest film. Însă am scris pe afiş că este vorba despre un film mut şi pentru a-i face curioşi pe spectatori, pentru a le arăta ceea ce are filmul special. Suntem mândri că l-am adus, cred că are mari şanse la Oscar"

La fel consideră şi reprezentanţii cinematografului bucureştean care au susţinut că rolul avertismentului de la casa de bilete este acela de a preveni eventualele dezamăgiri.

"Afişul este pentru ca spectatorii care îşi doresc altceva să nu fie dezamăgiţi, chiar dacă este un film nominalizat la Oscar. Vom avea însă luni seara o vizionare de presă şi vom vedea dacă vom mai păstra respectivul bilet".




×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close