Antena 3 CNN Timp liber Film Iurie Darie a ajuns din nou la spital, după o criză de hipertensiune

Iurie Darie a ajuns din nou la spital, după o criză de hipertensiune

Iurie Darie a ajuns din nou la spital, după o criză de hipertensiune
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Feb 2011   •   22:24

Iurie Darie a ajuns din nou la spital. Inima actorului parca a luat-o razna. A fost dus de urgenţă, cu ambulanţa, la Spitalul Floreasca.

Medicii de la Floreasca i-au făcut mai multe investigaţii cardiologice şi au aflat că Iurie Darie a făcut o criză de hipertensiune. Suficient cît să se alarmeze si să creara ajutor de specialitate. După ce l-au stabilizat, medicii l-au lăsat pe actor să plece acasă.

Iurie Darie a fost adus cu ambulanţa aici la spital şi acum 4 zile, după ce leşinase în timpul unei cine cu prietenii. Investigaţiile medicale de atunci nu au arătat că actorul ar avea probleme grave de sănătate. Doctorii i-au dat vitamine şi l-au trimis acasă. Pentru că bănuiau că inima lui Iurie Darie nu funcţionează în normal, i-au montat un dispozitiv prin care vreme de 24 de ore i-au urmărit activitatea cardiacă de la distanţă.

Astăzi la prînz, soţia sa, Anca Pandrea, a observat că nu se simte prea bine şi l-a dus la o clinică privată. Pentru că acolo i s-a făcut şi mai rău, au chemat ambulanţa şi l-au adus aici, la Spitalul Floreasca.





×
Subiecte în articol: Iurie Darie actor hipertensiune spital
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close