Antena 3 CNN Timp liber Film Mărturisirea șocantă a lui Ryan Reynolds despre Blake Lively: „M-a condus la spital în timp ce...” 

Mărturisirea șocantă a lui Ryan Reynolds despre Blake Lively: „M-a condus la spital în timp ce...” 

Mărturisirea șocantă a lui Ryan Reynolds despre Blake Lively: „M-a condus la spital în timp ce...” 
22 Iun 2018   •   15:50

Promovând noul său film „Simplu Favor”, Lively a împărtășit o remarcă misterioasă pe Twitter, împreună cu o serie de emoji-uri. Dar soțul ei, Reynolds, nu mai poate duce acest mister și e pregătit pentru niște răspunsuri despre film. Așa că la postarea ei, actorul Deadpool a scris: 
  
„Poți să-mi spui. Suntem căsătoriți. M-ai condus pană la spital în timp ce erai în travaliu... Deci ce s-a întâmplat cu Emily?”

 

 
  
Reynolds nu numai că a reușit să-și tortureze soția încă o dată pe Internet, dar a dezvăluit și un detaliu nemaiauzit despre nașterea unuia dintre copiii lor (au două fiice, Inez și James). Practic, Lively este genul de femeie care își poate conduce soțul la spital în timp ce este în travaliu și este pe punctul de a da naștere. Nu putem spune altceva decât că suntem plini de respect pentru ea! 

Lively s-a folosit mult de platformele sociale pentru a promova  filmul „Simplu Favor”, și-a șters recent toate fotografiile de pe Instagram și nu își mai urmărește soțul pe această rețea. 

Sursă: Cosmopolitan 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close