Antena 3 CNN Timp liber Film Nicolas Cage a ajuns la spitalul CF2 din Capitală, din cauza unei răni la picior

Nicolas Cage a ajuns la spitalul CF2 din Capitală, din cauza unei răni la picior

Nicolas Cage a ajuns la spitalul CF2 din Capitală, din cauza unei răni la picior
Sursa foto: Foto: unexplainedaustralia.com
12 Ian 2011   •   08:46

Nicolas Cage a ajuns de pe platoul de filmare, la spital. Actorul a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2 din Capitală, pentru o rană la picior provocată de cizmele pe care le-a purtat în timpul filmărilor la "Ghost Rider 2".

Filmările n-au fost întrerupte prea mult timp din cauza acestui incident. Platoul de filmare este chiar lângă secţia de ortopedie a spitalului, aşa că Nicolas Cage s-a întors la treabă destul de repede.

Cage se află în Romania pentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2" şi va fi filmată în 3D. Primul "Ghost Rider" a fost lansat în 2007, a reuşit încasări de 228,7 milioane de dolari, iar pentru rolul din acest film, Nicholas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur - cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme în 20 de ani de carieră. Pentru "Părăsind Las Vegas" (1995) a primit Oscarul la categoria interpretare, iar "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, i-a adus premiul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Numele real al actorului este Nicholas Coppola, însă acesta a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola.

 



 

×
Subiecte în articol: Nicolas Cage spital
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close