Antena 3 CNN Timp liber Film Nicolas Cage va face cascadorii pe Transfăgărăşan pentru filmul Ghost Rider 2

Nicolas Cage va face cascadorii pe Transfăgărăşan pentru filmul Ghost Rider 2

Nicolas Cage va face cascadorii pe Transfăgărăşan pentru filmul Ghost Rider 2
Sursa foto: www.moviewallpaper.net
19 Oct 2010   •   21:01

Nicolas Cage va face cascadorii pe Transfăgărăşan. În câteva zile, celebrul actor american şi echipa sa de la Hollywood încep în România filmările la continuarea producţiei Ghost Rider.

Spiritele rele vor fi alungate de Nicolas Cage, de la barajul Vidraru, un loc spectaculos care i-a cucerit în urmă cu un an şi pe cei de la Top Gear. De îndată ce au primit aprobarea de a filma aici, au şi început pregătirile ca totul să fie gata în momentul în care actorul american se va alătura echipei.

Nicolas Cage îşi va tura motorul la maximum pe o şosea aflată la peste 160 de metri înălţime deasupra apei. Pe lângă cascadoriile din peliculă, natura, sau mai bine zis mâna omului, îl va mai obliga pe vânătorul de fantome la încă o cascadorie: acesta va fi nevoit să facă slalom printre gropile de pe asfalt.

Nicolas Cage va fi Ghost Rider. Un vânător de demoni care luptă cu forţele întunericului. Şi nu oriunde ci în România.

 


“Întregul film se va realiza în ţara noastră. Filmările se vor încheia undeva după jumătatea lunii februarie”, a spus Bogdan Moncea, Marketing Manager la Castel Film.

Pentru scenele cheie, americanii au ales să filmeze în locuri care mustesc de istorie: castelul Huniazilor, castelul Bran şi centrul vechi al Sibiului.

Cele mai spectaculoase cascadorii se vor face pe barajul Vidraru şi pe curbele Transfăgărăşanului. Restul filmărilor se vor turna în studiorile Castel Film, de lângă Bucureşti.

Prima parte a filmului "Ghost Rider" a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Rolul lui Cage nu a fost însă pe placul criticilor, şi actorul s-a ales cu o nominalizare la Zmeura de Aur.

Câştigător al unui premiu Oscar, Cage a acceptat să joace din nou rolul lui Ghost Rider, pentru că e pasionat de super-eroi dar este şi într-o mare criză de bani.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close