Antena 3 CNN Timp liber Film Robert Pattinson are rădăcini... româneşti: Este înrudit cu Vlad Ţepeş

Robert Pattinson are rădăcini... româneşti: Este înrudit cu Vlad Ţepeş

Robert Pattinson are rădăcini... româneşti: Este înrudit cu Vlad Ţepeş
24 Iun 2010   •   11:24

Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei "Twilight", este înrudit cu voievodul român Vlad Ţepeş. Cel puţin aşa declară experţii în genealogie ai site-ului Ancestry.com, citaţi de Reuters.

"Să identificăm membrii familiei lui Pattinson până în vremea lui Vlad Ţepeş a fost o sarcină dificilă, însă informaţiile pe care le-am aflat au creat un acompaniament perfect pentru franciza ?Twilight", a declarat Anastasia Tyler, expert în genealogie.

"Fără să mai fie vorba de această dată de mituri şi de magie, am descoperit că regalitatea şi vampirii abundă în trecutul familiei lui Pattinson, făcând astfel ca viaţa lui să fie la fel de supranaturală ca şi aceea pe care o are pe marele ecran", a mai spus Anastasia Tyler.

Potrivit experţilor, Pattinson şi Vlad Ţepeş sunt înrudiţi prin intermediul actualei familii regale britanice. Se pare că Robert Pattinson, de 24 de ani, este o rudă îndepărtată a prinţilor William şi Harry, pe linie paternă.

În urmă cu un an, experţii site-ului Ancestry.com au declarat că actriţa Emma Watson, interpreta tinerei Hermione Granger din franciza "Harry Potter", este înrudită cu o femeie care a trăit în secolul al XVI-lea şi care a fost acuzată de vrăjitorie.

Robert Pattinson este cunosct datorită rolului de vampir în franciza ?Twilight?, inspirată din romanele autoarei americane Stephenie Meyer.

Premiera celui de-al treilea film din serie, "Saga Amurg: Eclipsa", va avea avea loc joi, la Los Angeles, şi urmează să intre în sălile de cinematograf americane pe 30 iunie. În România, filmul va ajunge pe 2 iulie.

Foto: robpattinson.com

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Vlad Tepes
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close