Antena 3 CNN Timp liber Film Sergiu Nicolaescu pregăteşte un nou film: "Ultimul corupt din România" (VIDEO)

Sergiu Nicolaescu pregăteşte un nou film: "Ultimul corupt din România" (VIDEO)

Sergiu Nicolaescu pregăteşte un nou film: "Ultimul corupt din România" (VIDEO)
23 Sep 2010   •   20:44

Sergiu Nicolaescu a declarat în cadrul emisiunii Acces Direct că are în plan un nou film. Mai precis este vorba despre o idee a actorului, care, deocamdată, nu a fost pusă pe hârtie, nu are un sinopsis. Nicoalescu a spus şi care va fi titlul peliculei: ?Ultimul corupt din România?.

?Am un film pe care va trebui să-l fac, Ultimul corupt din România. La un moment dat i-am povestit unei reporteriţe un subiect pe care-l am eu în cap însă de aici şi până la film mai e mult, nici măcar nu am scris un sinopsis?, a declarat Sergiu Nicolaescu.

El a indicat totuşi şi care va fi acţiunea filmului, ideea care va sta la baza lui.

?Dimineaţa, un actor - nu eu - se bărbiereşte, dar e un om trecut de 80 de ani. E un om încovoiat cu baston, se rade, se îmbracă, îşi aranjează locuinţa, patul, se duce la metrou, ia metroul. Şi în metrou vin o parte din pasageri, urcă şi coboară. Unii dintre ei îl recunosc, iar o parte din cei care vin sunt şi cei din viaţa lui, mama lui, soţia lui, prieteni de-ai lui, îmbrăcaţi de epocă. Ajunge la Piaţa Victoriei, în zona cu blocurile înalte, se urcă, începe să meargă pe margine şi îşi dă drumul. Deci am o idee dar care nu s-a transformat încă. Sper să devină un film, îmi doresc acest lucru?, a spus Sergiu Nicolaescu.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close