Antena 3 CNN Timp liber Film Serialul care a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor revine pe micile ecrane. "Jereu", Bobby şi Sue Ellen, din nou staruri

Serialul care a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor revine pe micile ecrane. "Jereu", Bobby şi Sue Ellen, din nou staruri

Serialul care a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor revine pe micile ecrane. "Jereu", Bobby şi Sue Ellen, din nou staruri
de O.P.    |    13 Iun 2012   •   06:24

Dallas, serialul care a adunat o lume întreagă în faţa micilor ecrane, revine astăzi în Statele Unite. Noua serie va conţine zece episoade şi va reda povestea noii generaţii din familia Ewings, marcată de o serie de conflicte, ce vor ţine sub suspans telespectatorii din întreaga lume. Serialul Dallas, transmis între anii 1978 şi 1991, a câştigat un premiu Golden Globe, alături de peste alte 40 de distincţii.
 
Era sunetul care aduna familiile în faţa televizoarelor. În fiecare sâmbătă, la ora opt seara, întreaga Românie spunea, într-o suflare: începe Dallas! Aventurile lui J.R. sau JEREU' cum îi spuneau mulţi au ţinut cu sufletul la gură milioane de români.

În 1980, întreaga Românie se întreba cu lacrimi în ochi cine l-a împuşcat pe J.R, cine l-a ucis pe Bobby sau pe cine mai iubeşte Pamela. În 2012, povestea continuă.

Noul Dallas se lansează cu noi intrigi, cu noi actori, dar cu acelaşi trio de legendă: Larry Hagman, Patrick Duffy şi Linda Gray.

Iar pentru cei care se întreabă cum arată Sue Ellen după aproape 30 de ani...

Nimeni nu a crezut într-un nou Dallas, dar cei de la TNT au îndrăznit să viseze.

Noua serie Dallas, care cuprinde 10 episoade, se lansează astăzi în Statele Unite. Speranţele sunt mari, aşteptările ridicate. E normal să fie aşa având în vedere că vechiul Dallas este cel mai urmărit serial de televiziune din istorie.




×
Subiecte în articol: Dallas
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close