Antena 3 CNN Timp liber Film Serialul Dallas va reveni pe micile ecrane cu o nouă serie

Serialul Dallas va reveni pe micile ecrane cu o nouă serie

Serialul Dallas va reveni pe micile ecrane cu o nouă serie
Sursa foto: Foto: www.ultimatedallas.com
04 Oct 2010   •   23:02

Un post de televiziune american intenţionează să producă o nouă versiune a celebrului serial ?Dallas?. Din distribuţie vor face parte atât veterani ai serialului - Larry Hagman, Patrick Duffy şi Linda Gray, cât şi vedete ale momentului, de la Hollywood - Kiefer Sutherland şi Jennifer Love Hewitt.

Larry Hagman, în vârstă de 79 de ani, va interpreta din nou rolul magnatului petrolului JR Ewing, cel care l-a făcut celebru, relatează Daily Mail.

Kiefer Sutherland, starul din serialul "24", este foarte aproape de finalizarea negocierilor pentru a juca în noua versiune a serialului.

Acţiunea acestuia se va concentra asupra rivalităţii dintre fiul lui JR Ewing John Ross şi Cristopher, fiul adoptat al personajelor Bobby şi Pamela Ewing.

Presa britanică relatează că producătorii de la TNT, un post de cablu american, au anunţat că i-au contactat pe actorii Linda Gray, în vârstă de 70 de ani şi Patrick Duffy, în vârstă de 61 de ani, pentru a intra din nou în pielea personajelor care i-au făcut cunoscuţi: Bobby, fratele lui JR Ewing şi Sue Ellen, soţia acestuia.

Tot presa britanică susţine că în această producţie TV vor juca şi Jennifer Love Hewitt, vedeta serialului "Whisperer", şi Josh Holloway, starul serialului "Lost".

Serialul "Dallas" a fost difuzat, în 13 sezoane, între anii 1978 şi 1998, şi s-a bucurat de o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Dallas
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close