Antena 3 CNN Timp liber Film Un film 3D inspirat de jocul "Angry Birds" va fi lansat în 2016

Un film 3D inspirat de jocul "Angry Birds" va fi lansat în 2016

Un film 3D inspirat de jocul "Angry Birds" va fi lansat în 2016
Sursa foto: Foto: rovio.com
de S.T.    |    12 Dec 2012   •   14:48

Cel mai popular joc pentru iPhone, Angry Birds, a transformat mica firmă finlandeză care l-a creat, Rovio, într-un gigant de miliarde de euro. Producătorii jocului "Angry Birds" au confirmat miercuri informaţia potrivit căreia o versiune cinematografică a acestuia va fi lansată în 2016, în format 3D, informează bbc.co.uk.
  
Rovio, compania care a lansat această aplicaţie pentru telefoane inteligente în decembrie 2009, a precizat că noul film va fi o peliculă de animaţie şi va fi realizată în format 3D.
  
Filmul va fi produs de John Cohen, cineastul care a produs în trecut filme din francizele "Omul de fier/ Iron Man" şi "Epoca de gheaţă/ Ice Age", dar şi "Sunt un mic ticălos/ Despicable Me".
  
De când a fost lansat, în urmă cu trei ani, jocul "Angry Birds" a fost descărcat de peste 1 miliard de ori.
  
Compania Rovio a creat deja şi câteva continuări ale jocului. Printre acestea se numără jocurile "Angry Birds Seasons", "Angry Birds Space" şi "Angry Birds Rio". Cea mai recentă creaţie din această franciză de jocuri video este "Angry Birds Star Wars", o aplicaţie inspirată de universul trilogiei cinematografice "Războiul stelelor".
  
Fanii aplicaţiei au totodată posibilitatea de a vizita un parc tematic "Angry Birds" în Finlanda şi să urmărească un serial de desene animate cu acelaşi titlu.

×
Subiecte în articol: joc iphone
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close