Antena 3 CNN Timp liber Film Un film turnat în România are încasări-record în SUA. 35 mil. dolari, la o săptămână de la lansare

Un film turnat în România are încasări-record în SUA. 35 mil. dolari, la o săptămână de la lansare

Un film turnat în România are încasări-record în SUA. 35 mil. dolari, la o săptămână de la lansare
Sursa foto: Foto: film.com
de M.Z.    |    09 Ian 2012   •   20:52

Un film de groază turnat în România bate recordurile de încasări în Statele Unite. La doar o săptămână de la lansare, pelicula cu demoni, exorcişti şi doi actori români are încasări de aproape 35 de milioane de dolari. A depăşit chiar şi filme în care joacă Tom Cruise, Robert Downey Junior sau Daniel Craig. Succesul e neaşteptat atât pentru critici, cât şi pentru  românii din distribuţie.

Este vorba despre filmul Devil Inside, care are scene atât de dure încât cu greu pot fi alese imagini pentru publicul sub 12 ani. De altfel, în Statele Unite pelicula nu e recomandată spectatorilor sub 17 ani.

Filmul este povestea unei tinere care încearcă să afle ce e în neregulă cu mama ei, care a omorât trei oameni. Femeia a comis crimele în timpul unei exorcizări şi ea era cea exorcizată.

Valoarea încasărilor din primul week-end este 34,5 milioane de dolari, în timp ce bugetul cu care a fost realizat este de un milion de dolari.

Actorul român Ionuţ Grama, care a făcut parte din distribuţie, nici măcar nu a apucat să vadă filmul.

Ionuţ Grama joacă rolul lui Michael, personajul care filmează povestea-documentar din Devil Inside. E surprins de încasările-record de până acum, mai ales că în criticile de specialitate filmul e mai curând desfiinţat decât lăudat. Pentru el, e încă devreme să spună că a jucat într-un film de top.

 



×
Subiecte în articol: film România SUA
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close