Antena 3 CNN Timp liber Film Vedetele din "True Blood", goale şi acoperite cu sânge pe coperta Rolling Stone

Vedetele din "True Blood", goale şi acoperite cu sânge pe coperta Rolling Stone

Vedetele din "True Blood", goale şi acoperite cu sânge pe coperta Rolling Stone
Sursa foto: Foto: Acces Hollywood
18 Aug 2010   •   14:26

Anna Paquin, Stephen Moyer şi Alexander Skarsgard, starurile din serialul ?True Blood?, au pozat nud şi stropiţi cu sânge fals într-una dintre cele mai controversate coperţi ale revistei Rolling Stone, cu titlul: ?True Blood: They?re Hot; They?re Sexy; They?re Undead.?, relatează acceshollywood.com.

Nuditatea nu este considerată o mare problemă de majoritatea starurilor din acest serial, inclusiv de Alexander, care îl interpretează pe Eric Northman, un vampir chipeş cu o pasiune pentru personajul Annei, chelneriţa şi telepata Sookie Stackhouse în serial.

?Nu îmi prea pasă de treburile astea. Dacă îmi place scena nu mă deranjează. Dacă are sens când o citesc ... îmi scot hainele fericit?, a declarat Alexander pentru Access Hollywood, la începutul verii, atunci când a debutat al treilea sezon al serialului ?True Blood?.

Alan Ball, creatorul serialului, a declarat pentru aceeaşi publicaţie că nuditatea este ceva ce funţionează pe platoul ?True Blood?, în parte datorită faptului că aduce actori care nu văd o problemă în a renunţa la haine.

?True Blood? este un serial care ar din ce în ce mai mult succes, cu o audienţă de peste cinci milioane de telespectatori pe săptămână, şi de 12 milioane în toată lumea.

Stephen Moyer a declarat pentru Rolling Stone că unul dintre motivele pentru care show-ul se bucură de o asemenea popularitate ? şi cele cu vampiri în general ? este pentru că personajele sale sunt pur şi simplu sexy.

"True Blood" a fost nominalizat la începutul lunii iulie la premiile Emmy, categoria "cel mai bun serial/ dramă".

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close