Antena 3 Timp liber Film Will Smith a fost interzis la toate evenimentele Academiei de film, inclusiv Oscarurile, pentru următorii 10 ani

Will Smith a fost interzis la toate evenimentele Academiei de film, inclusiv Oscarurile, pentru următorii 10 ani

de Silvia Preda    |    08 Apr 2022   •   23:38
Will Smith a fost interzis la toate evenimentele Academiei de film, inclusiv Oscarurile, pentru următorii 10 ani
Sursa foto: Getty Images

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului Will Smith să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia îl organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala Oscar de la sfârşitul lunii martie.

''Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual", indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei

Academia de film a acceptat demisia lui Will Smith, pe care acesta a prezentat-o săptămâna trecută, dar nu i-a retras Oscarul pentru cel mai bun actor, primit luna trecută pentru rolul din "The Williams Method".

Soția lui Will Smith spune că actorul a reacționat "în mod exagerat" la premiile Oscar și că nu "avea nevoie să o protejeze"

La ceremonia televizată din 27 martie, Smith a urcat pe scenă după ce comediantul Rock a făcut o glumă despre înfăţişarea soţiei actorului, Jada Pinkett Smith, apoi l-a lovit pe Rock peste faţă. Gluma lui Rock despre Pinkett Smith a făcut referire la filmul 'G.I. Jane' din 1997, în care actriţa Demi Moore s-a ras în cap. Nu a fost clar dacă Rock era conştient că Jada Pinkett Smith are o afecţiune care provoacă căderea părului, scrie Reuters.

Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock: ”Am inima zdrobită”

"Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care Consiliul le consideră adecvate", a spus Smith săptămâna trecută.

×
Subiecte în articol: Will Smith chris rock
Parteneri
x close