Antena 3 Timp liber Film Soția lui Will Smith spune că actorul a reacționat "în mod exagerat" la premiile Oscar și că nu "avea nevoie să o protejeze"

Soția lui Will Smith spune că actorul a reacționat "în mod exagerat" la premiile Oscar și că nu "avea nevoie să o protejeze"

de Mia Lungu    |    08 Apr 2022   •   14:45
Soția lui Will Smith spune că actorul a reacționat "în mod exagerat" la premiile Oscar și că nu "avea nevoie să o protejeze"
Sursa foto: Hepta/ DPA Images / Doug Peters

Actriţa americană Jada Pinkett Smith spune despre soţul său, Will Smith, că a reacţionat "în mod exagerat" la ceremonia premiilor Oscar, precizând că nu "avea nevoie să o protejeze".

Deși în urmă cu o săptămână părea să fie considerată vinovată pentru reacţia înfuriată a soţului său la gala premiilor Oscar, în prezent actriţa Jada Pinkett Smith ar fi pasat întreaga responsabilitate asupra lui Will Smith, relatează ziarul spaniol ABC.

Jada nu este totuşi "supărată" pe Will Smith, după palma pe care acesta i-a dat-o lui Chris Rock, dar şi-ar fi dorit să nu fi existat acest contact fizic. "S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat", a declarat ea unor surse apropiate.

"Atât el cât şi ea ştiu acest lucru. Sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat", a declarat în exclusivitate sursa pentru publicaţia Us Weekly.

Academia de film americană (AMPAS) se reuneşte astăzi pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva lui Will Smith. AMPAS a precizat că această reuniune a fost devansată cu zece zile, având în vedere că Will Smith a demisionat între timp din această instituţie.

Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock: ”Am inima zdrobită”

După ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scenă la Gala Premiilor Oscar 2022 de weekendul trecut, Will Smith a anunțat că și-a dat demisia din Academia de Arte și Științe Cinematografice.

”Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care Consiliul le consideră adecvate”, a spus Smith, într-o declarație transmisă la CNN de publicistul său.

”Schimbarea necesită timp și mă angajez să fac munca pentru a mă asigura că nu voi mai permite niciodată violenței să depășească rațiunea”, a adăugat actorul.

După episodul jenant de la premiile Oscar de duminică seara, Academia a anunțat miercuri că a ”inițiat proceduri disciplinare” împotriva lui Smith.

David Rubin, președintele Academiei de Arte și Științe Cinematografice, a spus că organizația a primit și acceptat ”demisia imediată” a lui Smith: ”vom continua să mergem mai departe cu procedurile noastre disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei, înainte de următoarea întâlnire a consiliului de administrație programată pe 18 aprilie”.

Acțiunile disciplinare ale Academiei includ suspendarea sau expulzarea, împreună cu ”alte sancțiuni permise de Statutul și Standardele de Conduită”, a spus organizația. În schimb, Smith a părăsit de bunăvoie organizația apreciată de vedetele de film, de regizori și producători. Prin demisie, Smith nu va mai putea vota în fiecare an pentru filmele și spectacolele nominalizate la Oscar. Activitatea sa, totuși, va fi în continuare eligibilă pentru viitoarele nominalizări la Oscar.

Redăm, mai jos, integrel, declarația artistului: 

”Am răspuns direct la avizul de audiere disciplinară a Academiei și voi accepta pe deplin orice consecință pentru conduita mea. Acțiunile mele la cea de-a 94-a prezentare a Premiilor Academiei au fost șocante, dureroase și de neiertat. Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îl include pe Chris, familia lui, mulți dintre prietenii mei dragi, toți cei prezenți și publicul de acasă.

Am trădat încrederea Academiei. Am privat alți nominalizați și câștigători de oportunitatea lor de a sărbători și de a fi celebrați pentru munca lor extraordinară. Am inima zdrobită. Vreau să pun accentul pe cei care merită atenție pentru realizările lor și să permit Academiei să revină la munca incredibilă pe care o face pentru a sprijini creativitatea și arta în film.

Așa că demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care Consiliul le consideră adecvate. Schimbarea necesită timp și mă angajez să muncesc pentru a mă asigura că niciodată nu voi fi pentru a permite violenței să depășească rațiunea”.

×
Subiecte în articol: Will Smith actorul premiile Oscar sotia
Parteneri
x close