Antena 3 CNN Timp liber Fun Căpitanul echipei Chelsea s-a plictisit în trafic, şi-a lăsat bolidul în mijlocul străzii şi a plecat acasă

Căpitanul echipei Chelsea s-a plictisit în trafic, şi-a lăsat bolidul în mijlocul străzii şi a plecat acasă

Căpitanul echipei Chelsea s-a plictisit în trafic, şi-a lăsat bolidul în mijlocul străzii şi a plecat acasă
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
16 Mar 2013   •   17:30

Căpitanul echipei Chelsea, John Terry, şi-a abandonat în trafic maşina în valoare de 175.000 de lire sterline, la câţiva kilometri de locuinţa sa, părăsind vehiculul înainte de a chema un prieten să îi ia locul la volan, informează cotidianul The Sun.
   
Potrivit sursei citate, Terry şi-a pierdut răbdarea după ce a rămas blocat în trafic la aproximativ cinci kilometri de locuinţa sa din Surrey. El şi-a părăsit automobilul Bentley şi a sunat un prieten ca să vină să îi ia maşina după deblocarea traficului. Fotbalistul a sărit peste bariera ce delimitează cele două sensuri de mers şi a plecat pe jos, în timp ce prietenul său se grăbea să ajungă la maşina abandonată. Un alt prieten l-a luat ulterior pe Terry în maşina sa, pentru ca jucătorul să nu fie nevoit să meargă pe jos până acasă.
   
"Ne aflam în trafic de ore întregi. Oamenii începusesă să iasă din maşini şi să discute. L-am văzut pe John Terry, îmbrăcat cu echipamentul de antrenament, sărind din maşină. A sărit peste barieră şi şi-a abandonat maşina. Am rămas cu toţii muţi de uimire. ", a declarat un martor.
   
Sute de şoferi au rămas blocaţi în trafic în zona respectivă după ce un bărbat s-a sinucis sărind de pe un pod şi un motociclist a murit după o coliziune cu o ambulanţă.

×
Subiecte în articol: Chelsea bolid Bentley lire sterline
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close