Antena 3 CNN Timp liber Fun Ciutacu despre piciorul din bagaj: Ar fi culmea să fie chinezul lui Moni şi să fie Iri suspectul, că se alege praful de campania electorală

Ciutacu despre piciorul din bagaj: Ar fi culmea să fie chinezul lui Moni şi să fie Iri suspectul, că se alege praful de campania electorală

Ciutacu despre piciorul din bagaj: Ar fi culmea să fie chinezul lui Moni şi să fie Iri suspectul, că se alege praful de campania electorală
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    30 Mar 2012   •   09:51

Imaginaţia a lăsat frâu liber ipotezelor în cazul fragmentului de picior găsit joi în bagajul de mână al unui chinez care voia să plece din România spre Italia.

"Ar fi culmea să fie chinezul lui Moni şi să fie Iri suspectul, că se alege praful de campania electorală, de tot", a comentat Victor Ciutacu, în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

La începutul anului, omul de afaceri Irinel Columbeanu anunţa, prin intermediul unui filmuleţ postat pe internet, că vrea să candideze la Primăria Capitalei, din postura de independent.

Parchetul General a spus ieri, iniţial, că fragmentul de picior găsit în bagajul chinezului care urma să plece de pe Aeroportul Otopeni este o labă de om. Ulterior, investigaţiile de la IML au arătat că este vorba despre o labă de urs. Incidentul a fost speculat pe măsură de către presă.

"Te-ai fi gândit că autorităţile din România se pricep la labă. Dar iată că nu! (...) Că şi ursul are o labă. Ce are ursul în loc de mână? O labă!", a adăugat ironic Mircea Badea.



Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close