Antena 3 CNN Timp liber Fun Examen mamar în direct! Vezi cine s-a lăsat controlată live şi de ce

Examen mamar în direct! Vezi cine s-a lăsat controlată live şi de ce

Examen mamar în direct! Vezi cine s-a lăsat controlată live şi de ce
Sursa foto: Foto: celebritysmackblog.com
de N.B.    |    09 Noi 2011   •   15:10

După ce a șocat America prin căsnicia cu mult mai bătrânul Doug Hutchinson, Courtney Stodden s-a supus unui examen mamar în direct pentru a demonstra că nu are implanturi și a infirma zvonurile care circulau despre ea.

Căsătorindu-se, la vârsta de 17 ani, cu un bărbat în vârstă de 51 de ani, Courtney și-a asigurat o doză sănătoasă de critică din partea opiniei publice americane. Mai mult, pictorialul sexy realizat de proaspătul cuplu a pus pe jar presa de scandal și a transformat-o pe Courtney în cea mai atacată mireasa-adolescentă din Statele Unite.

Descoperită de Donald Trump la vârsta de 15 ani, Courtney Stodden nu s-a ferit de lumina reflectoarelor, chiar din contră. În scurta ei carieră în modelling a apărut în numeroase ipostaze nepotrivite pentru vârsta ei. Judecând după machiajul intens, glossul strălucitor aplicat pe buze și abdomenul bronzat cu spray-ul, se poate spune că adolescenta nu este un susținător fervent al imaginii naturale, astfel că demonstrația în direct pare a fi doar un exercițiu de imagine și o metodă de a-și face publicitate.

 

×
Subiecte în articol: direct live test
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close