Antena 3 CNN Timp liber Fun Cât costă un pahar de vin fiert și o tură în roata panoramică, la Târgul de Crăciun din București

Cât costă un pahar de vin fiert și o tură în roata panoramică, la Târgul de Crăciun din București

Târgul de Crăciun deschis în Piața Constituției din București îi așteaptă pe vizitatori cu bunătăți, la prețuri pentru toate buzunarele.

Cât costă un pahar de vin fiert și o tură în roata panoramică, la Târgul de Crăciun din București
Sursa foto: Facebook/ ARCUB
de Mia Lungu    |    24 Noi 2022   •   22:22

Cea mai mare atracție a târgului de Crăciun din centrul Bucureștiului o reprezintă roata panoramică uriașă, iar prețul pentru o singură persoană este de 25 de lei/o tură.

Un pahar de vin costă, în medie, 10 lei, însă există căbănuțe la care se poate găsi chiar și cu 7 lei. O ciocolată caldă are prețuri cuprinse între 6 și 10 lei. Dacă ești iubitor de toppinguri, bezele sau bombonele, prețul crește, în funcție de cum dorești să o servești. 

Un kilogram de șorici costă, în târgul de Crăciun din București, 75 de lei, iar turta dulce se vinde cu prețuri cuprinse între 10 și 25 de lei, în funcție de dimensiune. 

Nici mâncarea tradițională nu este chiar atât de scumpă, spun locuitorii din București, în social media. Cu un buget de 150 de lei, pot servi o masă completă doi adulți și un copil, potrivit Adevarul.ro.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close