Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Este o harneală de trei lei! De fapt aceste alegeri prezidenţiale în România, vor fi în legătură cu Băsescu

Mircea Badea: Este o harneală de trei lei! De fapt aceste alegeri prezidenţiale în România, vor fi în legătură cu Băsescu

27 Mai 2014   •   18:37

Citizen Badea şi-a spus părerea referitoare la alegerile prezidenţiale ce vor avea loc în România, în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu".

"Este o harneală de trei lei! De fapt aceste alegeri prezidenţiale în România, vor fi în legătură cu Băsescu", a declarat Mircea Badea.

"Va fi votat Boc-ul lui Băsescu, indiferent cum îl va chema, sau pe anti-Boc-ul, indiferent cine va fi acela ", a explicat realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Ce imprtanţă are dacă preşedintele este de stânga sau de dreapta? Nu are niciun fel de relevanţă. Rolul lui prin Constituţie nu poate fi influenţat de profilul său doctrinar. El trebuie să fie un mediator între puterile statului şi altele trebuie să fie atributele sale. Dacă este de stânga sau de dreapta, nu are nicio legătură", a mai continuat acesta.

×
Parteneri
Polițele RCA Euroins expiră peste 90 de zile
x close