Antena 3 CNN Timp liber Fun Obama şi soţia premierului britanic, caricaturizaţi pe site-ul Carlei Bruni (FOTO)

Obama şi soţia premierului britanic, caricaturizaţi pe site-ul Carlei Bruni (FOTO)

Obama şi soţia premierului britanic, caricaturizaţi pe site-ul Carlei Bruni (FOTO)
Sursa foto: site
07 Oct 2009   •   16:58

Carla Bruni are un simţ al umorului cel puţin ciudat, lucru dovedit de conţinutul noului său site. La numai câteva zile de la lansare, site-ul Carlei Sarkozy a stârnit o serie de controverse. Asta pentru că la rubrica ?Galerie?, prima doamnă a Franţei a publicat câteva caricaturi ale unor persoane publice precum soţia premierului Gordon Brown şi cele ale soţilor Obama.

Desenul care o reprezintă pe Sarah Brown, soţia premierului britanic, este departe de a fi unul măgulitor. Acesta a declarat pe contul său de Twitter că nu este deloc încântată de caricatura care a apărut pe site-ul Carlei Bruni.



Nici caricaturile care îi reprezintă pe soţii Obama nu sunt mai reuşite. Cei doi arată precum doi ?extratereştri?, scrie The Telegraph.



Totuşi, preşedintele Sarkozy pare să fi fost ceva mai norocos. Desenul care îl reprezintă pe preşedintele Franţei este mult mau reuşit în comparaţie cu celelalte. Soţul Carlei Sarkozy arată mai bine în caricatură decât în realitate.



Site-ul primei doamne a Franţei a fost lansat în urmă cu doar câteva zile. Site-ul Carlei Bruni Sarkozy a fost promovat intens şi are ca scop să schimbe imaginea tabloidizată a acesteia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Carla Bruni Nicolas Sarkozy site Obama
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close