Premierul Emil Boc prezintă starea vremii: Vezi prognoza meteo de la Guvern (VIDEO)

15 Dec 2009   •   11:59
Premierul Emil Boc prezintă starea vremii: Vezi prognoza meteo de la Guvern (VIDEO) Emil Boc

Este încă premierul României, deşi a fost demis oficial de Parlament acum două luni şi, potrivit ultimelor informaţii din zona politicului, s-ar pregăti deja pentru formarea unui nou cabinet: Boc IV. Surprinzător, Emil Boc a ţinut să demonstreze după realegerea lui Traian Băsescu că nu este doar un om politic cu greutate, ci deţine şi oareşice talente ce l-ar putea ajuta în vremurile în care politica va începe să-i joace feste.

?De mâine se anunţă ninsori, zăpezi, lapoviţă, ninsoare, practic în toată ţara?. Acesta este anunţul făcut de Emil Boc, în cadrul unei şedinţe oficiale de Guvern care a avut loc luni.

Prestaţia lui Emil Boc, care l-ar face gelos şi pe cel mai experimentat prezentator meteo, ar fi trebuit să mobilizeze autorităţile să ia măsuri pentru decongestionarea traficului. El a solicitat prefecţilor să nu repete greşelile de anul trecut şi să ia toate măsurile necesare pentru a preveni blocajele cauzate de ninsori.

Deocamdată afară ninge de ore bune. Dacă discursul lui Emil Boc a avut vreun efect şi asupra stării drumurilor, vom vedea cât de curând.

PREMIERUL EMIL BOC PREZINTĂ VREMEA


Şi tot din categoria surprinzătorul Emil Boc, câteva imagini cu premierul la sala de forţă.


Antena3.ro

x close