Antena 3 Timp liber Fun Reacția incredibilă a unui cățel care s-a simțit neglijat de stăpân fiindcă acesta stătea prea mult pe telefon

Reacția incredibilă a unui cățel care s-a simțit neglijat de stăpân fiindcă acesta stătea prea mult pe telefon

16 Oct 2018   •   12:26
Reacția incredibilă a unui cățel care s-a simțit neglijat de stăpân fiindcă acesta stătea prea mult pe telefon
Sursa foto: foto- Pexels

Oricine s-ar putea simți neglijat dacă, stând în preajma persoanei iubite sau a unui prieten, aceștia își petrec timpul pe telefon uitându-se la tot felul de lucruri, în loc să vorbească cu noi. 

Lucrurile nu stau diferit nici în cazul animalelor. Atunci când stăpânii își petrec prea mult timp stând pe telefon, cățeii, spre exemplu, nu se simt tocmai confortabil și simt nevoia de atenție. 

Într-un clip video devenit viral pe internet, un cățel a început să-i dea stăpânului cu lăbuța în telefon ca să îl determine să renunțe la dispozitiv și să se joace cu el. Acesta își ia telefonul din nou, iar cățelul continuă să-i dea peste el. 

Video-ul i-a convins pe internuți că și animalele se pot simți neglijate dacă folosim prea mult tehnlogia, în loc să le acordăm atenție. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close