Antena 3 CNN Timp liber Fun Si-a facut un nou iubit dupa divort! Cand a pus poza asta pe Facebook toti au fost ingroziti! "Semana cu baiatul tau!"

Si-a facut un nou iubit dupa divort! Cand a pus poza asta pe Facebook toti au fost ingroziti! "Semana cu baiatul tau!"

 Si-a facut un nou iubit dupa divort! Cand a pus poza asta pe Facebook toti au fost ingroziti! "Semana cu baiatul tau!"
06 Iun 2016   •   12:31

Caroline Betteridge este o femeie divortata de 15 ani si a hotarat sa isi refaca viata dupa multa suferinta. Femeia s-a indragostit de unul dintre colegii ei mai tineri de serviciu si nu a mai tinut cont de diferenta de varsta de 20 de ani dintre ei. Ea se astepta ca relatia cu tanarul Andy, de 23 de ani, va provoca multe discutii, mai ales ca fiul ei Andy are 18 ani, adica are aproape aceeasi varsta cu iubitul ei.

"Multi spun ca sunt mama lui Andy, din cauza diferentei de varsta. La inceput am ras, dar cand m-am uitat mai atent la fotografiile de pe Facebook, am realizat ca Alex pare, intr-adevar, un Andy mai tanar. M-a speriat si pe mine la inceput. La prima noastra intalnire l-am luat cu masina de acasa, de la mama lui. Pare ceva ireal", a marturisit Caroline. "Apoi nu m-am mai gandit la diferenta de varsta, ne distram prea bine"  a povestit femeia, in varsta de 42 de ani

Alex si celalalt fiul al femeii au fost de acord cu relatia si i-au permis lui Andy sa se mute cu ei. Mai mult, dupa 2 ani de relatie, in 2014, cei doi s-au casatorit.

×
Subiecte în articol: Facebook femeie divort iubit copil poza
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close