Antena 3 CNN Timp liber Fun Un tablou de la Ikea, care costa 50 de lei, evaluat de SPECIALIŞTI la 2,5 MILIOANE de EURO, după ce a fost expus într-o galerie

Un tablou de la Ikea, care costa 50 de lei, evaluat de SPECIALIŞTI la 2,5 MILIOANE de EURO, după ce a fost expus într-o galerie

Un tablou de la Ikea, care costa 50 de lei, evaluat de SPECIALIŞTI la 2,5 MILIOANE de EURO, după ce a fost expus într-o galerie
de O.P.    |    20 Mar 2015   •   11:03

Mai mulţi băieţi puşi pe glume s-au gândit să vadă dacă se adevereşte teoria lor despre arta contemporană. Aşa că au cumpărat un tablou excentric şi cât se poate de abstract, de la Ikea, pe care au dat în jur de 50 de RON (7 lire sterline), apoi l-au expus într-o galerie de artă din Arnhem.

După aceea au chemat mai mulţi experţi cărora le-au prezentat pictura, dar i-au întrebat şi pe vizitatorii galeriei de artă cât ar fi dispuşi să dea pe respectiva pictură dacă ar avea mulţi bani la dispoziţie.

Surprizele abia acum încep să apară. Farseorii le-au spus oamenilor că pictura este făcută de artistul suedez "IKE Andrews" şi aproape toţi cei care au trecut pe lângă tablou nu şi-au dat seama de adevărata sa valoare.

În ceea ce priveşte preţul, cei mai mulţi au zis că ar plăti pentru pictura respectivă peste 1000 de euro, însă au fost şi persoane care s-au avântat la mult mai mult: "Dacă aş avea banii la mine, aş plăti şi 2,5 milioane de euro", a declarat un iubitor de artă contemporană, pasionat de picturi ciudate.

În momentul în care băieţii care au iniţiat farsa le-au spus despre ce este vorba, multora nu le-a venit să creadă, iar alţii s-au supărat de-a binelea:
 

×
Subiecte în articol: arta tablouri
Parteneri
Pensionarii români care vor fi cei mai avantajaţi de recalculare
x close