Antena 3 CNN Timp liber Moș Dizainăr 2014: peste 500 de cadouri create în România

Moș Dizainăr 2014: peste 500 de cadouri create în România

Moș Dizainăr 2014: peste 500 de cadouri create în România
11 Dec 2014   •   16:35

Moș Dizainăr, târgul-eveniment aflat la a treia ediție, încurajează românii să ofere, de Crăciun, un obiect de design 100% românesc.

Cu peste 500 de produse, intrare liberă și o secțiune online dedicată, Moș Dizainăr are program de făcut cadouri creative de pe 19 până pe 24 decembrie. Creativii din București se întâlnesc cu Moș Dizainăr în showroom-ul Dizainăr - spațiul original, neconvențional și recent reamenajat de pe strada Puțul cu Plopi, nr. 17.

Pentru că Moș Dizainăr este un tip conectat, anul acesta s-a hotărât să lanseze și Târgul Online. Astfel, în fiecare din cele 6 zile de târg, cei care nu pot ajunge fizic în Puțul cu Plopi vor avea surpriza de a găsi produsele preferate, la prețuri reduse, și în magazinul online. Tot pe site-ul Dizainăr, vizitatorii, mai pot descoperi că barba lui Moș Dizainăr le poate aduce luna aceasta reduceri, vouchere și livrări gratuite în București. Detalii
aici.

"Suntem la a 3-a ediție și avem peste 500 de produse. Acest număr este important pentru că reprezintă o creștere de 400% față de primul an de Moș Dizainăr și, în același timp, o considerabilă creștere a numărului de designeri și a calității produselor.

Moș Dizainăr este târgul cu peste 100 de creatori; cred că nu s-au mai strâns niciodată atât de mulți sub același acoperiș. Acest lucru se datorează și faptului că în ultimii 2 ani am cunoscut mulți designeri români, cu care am avut ocazia să lucrăm, să ne împrietenim și chiar să dezvoltăm proiecte comune în cadrul magazinului Dizainăr.“, a declarat Mihnea Ghilduș, designer și fondator Dizainăr.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close