Antena 3 CNN Timp liber Muzică Amy Winehouse, înmormântată la cel mult 24 de ore după finalizarea autopsiei. Artista ar fi murit în somn

Amy Winehouse, înmormântată la cel mult 24 de ore după finalizarea autopsiei. Artista ar fi murit în somn

Amy Winehouse, înmormântată la cel mult 24 de ore după finalizarea autopsiei. Artista ar fi murit în somn
Sursa foto: Foto: EPA/ Intact Images
25 Iul 2011   •   17:32
Amy Winehouse va fi înmormântată la cel mult 24 de ore după finalizarea autopsiei, potrivit tradiţiei evreieşti, informează site-ul shalomlife.com. Autopsia cântăreţei Amy Winehouse va fi efectuată luni, medicii britanici sperând să determine astfel cauzele decesului artistei britanice, arată CBS News. Amy Winehouse a fost găsită moartă sâmbătă după-amiaza, în apartamentul ei din Londra.

Trupul neînsufleţit al artistei va fi dat familiei cât mai repede cu putinţă, imediat după autopsie. "Examenul medico-legal va avea loc în cursul zilei de luni", a anunţat Scotland Yard într-un comunicat.

Potrivit tradiţiei evreieşti, trupul persoanei decedate trebuie înmormântat cât mai repede cu putinţă. Iudaismul nu permite autopsiile, însă în cazul artistei a fost făcută o excepţie. Rezultatele autopsiei în cazul lui Amy Winehouse vor fi făcute publice, cel mai probabil, peste câteva săptămâni.

Agentul artistei: Amy a murit în somn

Potrivit agentului artistei, Amy Winehouse "a murit singură, în patul ei". Chris Goodman susţine că Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentul de pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare, singură, în camera ei. Goodman mai spune că Amy Winehouse a murit în somn.

"În acest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei. Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei", a declarat Chris Goodman.

"Amy se afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat", a adăugat Goodman.

Amy Winehouse, o viaţă dedicată muzicii şi drogurilor

A
my Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul său, sâmbătă seară. Oficialii nu au confirmat încă motivul decesului. Moartea artistei vine la o lună după ce şi-a anunţat anularea unui turneu european.

Artista era cunoscută pentru stilul de viaţă plin de vicii. Amy Winehouse a primit mai multe avertizări din partea medicilor în legătură cu dependenţa sa de alcool şi droguri. Cea mai recentă a venit la începutul lunii iunie, când medicii i-au spus că riscă moartea, dacă îşi continuă stilul de viaţă.

Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983, în Marea Britanie. Mama ei, Janis, lucrează într-o farmacie şi tatăl ei, Mitchell, este şofer de taxi.


 


 

×
Subiecte în articol: Amy Winehouse înmormântare autopsie somn
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close