Antena 3 CNN Timp liber Muzică Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala concertează sâmbătă la Arena Națională, la evenimentul caritabil pentru Ucraina

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala concertează sâmbătă la Arena Națională, la evenimentul caritabil pentru Ucraina

Unul dintre cei mai cunoscuți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă în București, pentru concertul WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil pentru Ucraina, potrivit unui comunicat transmis astăzi de organizatori.

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala concertează sâmbătă la Arena Națională, la evenimentul caritabil pentru Ucraina
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press / AA/ABACA
de Mia Lungu    |    09 Mar 2022   •   13:37

Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa Another Love, imnul celor care protestează pașnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Națională și va transmite un mesaj de unitate și iubire.

Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa 1944, vine și ea la WE ARE ONE. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic își părăsesc țara pentru a-și salva viețile. Ea va avea un moment special în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.

Line-up-ul va fi completat de alți artiști români, care vor fi anunțați în scurt timp.

SAGA Festival, un concert caritabil pe Arena Naţională. Banii merg la refugiaţii ucraineni

Un concert în scop caritabil va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, sâmbătă, 12 martie.

Evenimentul reuneşte organizatorii SAGA Festival, Pro TV, Kiss FM şi Primăria Municipiului Bucureşti, sub umbrela lui "We are one", potrivit infomusic.ro.

"We are one" va fi cel mai mare concert caritabil din ţara noastră, iar veniturile generate vor fi donate spre poporul ucrainean, în condiţiile în care sute de mii de ucraineni şi-au părăsit locuinţele din cauza războiului declanşat în ultima săptămână de Rusia. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 martie 2022 şi va însemna opt ore de show live susţinut de cei mai iubiţi artişti români şi internaţionali.

"Prin "We are one" și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. 

Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. 

Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace", a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA (organizator SAGA Festival).

Biletele se pot cumpăra de pe sagafestival.com/weareone şi costă între 49,99 lei şi 74,99 lei.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close