Antena 3 CNN Timp liber Muzică CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago, marea câștigătoare de la X Factor România

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago, marea câștigătoare de la X Factor România

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago, marea câștigătoare de la X Factor România
Sursa foto: foto- Facebook/ Bella Santiago
de Claudia Simion    |    24 Dec 2018   •   09:59

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago, filipineza din echipa Deliei, a câștigat duminică seara finala X Factor

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Lupta pentru marele premiu al acestui sezon, în valoare de 100.000 de euro, s-a dat între Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Cristian Moldovan și Bella Santiago. 

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. În marea finală, Bella Santiago a cântat un mash-up cu piese de la Beyonce, piesa „Cine m-a făcut om mare”, alături de Delia, și un duet cu Taci Colen, impresionând publicul de fiecare dată cu vocea sa incredibilă. 

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago a fost extrem de fericită în momentul în care și-a auzit numele atunci când s-a strigat marele câștigător. Filipineza le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o. „Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-aţi votat pe mine. Sunt mândră că sunt româncă, mulţumesc că m-aţi apreciat”, a spus Bella Santiago. 

CÂŞTIGĂTOR FINALA X FACTOR 2018. Bella Santiago a reușit să facă un moment viral pe Youtube de fiecare dată, e altfel, își marchează teritoriul. Bella are ceva special!”, spune cu admirație Delia despre eleva sa din finala ”X Factor”. Venită din Filipine în România în 2016, Bella a fost remarcată imediat şi a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, alături de care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate“.

×
Subiecte în articol: X Factor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close