Antena 3 CNN Timp liber Muzică George Michael a murit. Care ar fi cauza morții artistului

George Michael a murit. Care ar fi cauza morții artistului

George Michael a murit. Care ar fi cauza morții artistului
26 Dec 2016   •   09:20

GEORGE MICHAEL A MURIT.Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman, anunţă CNN, care citează Press Association.

De asemenea, Poliţia cercetează decesul artistului, considerându-l "neaşteptat, dar nu suspect", notează News.ro.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a murit duminică, la vârsta de 53 de ani.

GEORGE MICHAEL A MURIT. Potrivit Poliţiei din Thames Valley, o ambulanţă a fost chemată în regim de urgenţă la o proprietate privată din Goring, în comitatul Oxfordshire, duminică, la ora 13.42 GMT.

”Cu mare tristeţe, vă confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit împăcat în reşedinţa lui, în perioada Crăciunului. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii”, a declarat agentul de presă al muzicianului.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a avut parte de o carieră muzicală strălucitoare, care a durat mai multe decenii. Dar în ultimii ani ai vieţii sale, numele său a apărut în presă mai mult din cauza problemelor judiciare decât datorită muzicii.
 

GEORGE MICHAEL A MURIT. Remember: George Michael, în concert la Bucureşti

GEORGE MICHAEL A MURIT. Cântăreţul britanic George Michael a concertat în Bucureşti, la sârşitul lunii mai 2007, într-un spectacol ce a făcut parte din turneul mondial "25 Live Tour". Concertul din 31 mai s-a desfăşurat în aer liber, pe stadionul Lia Manoliu. A fost cel de-al şaptelea concert dintr-un  turneu care a inclus 31 de oraşe europene
 

George Michael a murit. Ascultă aici cele mai frumoase melodii compuse şi interpretate de George Michael

×
Subiecte în articol: George Michael
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close