Antena 3 CNN Timp liber Muzică GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael, băiatul rău al muzicii pop. Vezi istoria problemelor judiciare

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael, băiatul rău al muzicii pop. Vezi istoria problemelor judiciare

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael, băiatul rău al muzicii pop. Vezi istoria problemelor judiciare
26 Dec 2016   •   01:29

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a avut parte de o carieră muzicală strălucitoare, care a durat mai multe decenii. Dar în ultimii ani ai vieţii sale, numele său a apărut în presă mai mult din cauza problemelor judiciare decât datorită muzicii.

GEORGE MICHAEL A MURIT. În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt săptămâni de detenţie. Artistul a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, aduse în august 2010. Era ultima dintr-o importantă de probleme cu legea.

Cântăreţul a fost internat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, pentru 14 zile, după ce, în iunie 2010, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor, şi-a accidentat automobilul izbindu-se de faţada unui magazin din Londra.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a mai fost arestat şi în aprilie 1998 pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După acest incident, cântăreţul a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

Iată problemele cu legea ale lui George Michael
- aprilie 1998 - a fost arestat în Los Angeles pentru acte indecente într-o toaletă publică. A fost obligat să plătească o amendă de 810 dolari şi să muncească 80 de ore în folosul comunităţii.
- februarie 2006 - arestat pentru posesie de droguri clasa C. A fost avertizat şi eliberat.
- iunie 2007 - acuzat că a condus sub influenţa dogurilor. I s-a suspendat permisul pentru doi ani şi a servit 100 de ore în folosul comunităţii.
- septembrie 2008 - arestat pentru posesie de droguri clasa A şi clasa C. Avertizat şi eliberat.
- august 2010 - acuzat că a condus sub influenţa drogurilor şi pentru posesie de droguri clasa B. A primit o suspendare a permisului de şase luni până la soluţionarea cazului.
- septembrie 2010 - condamnat la opt săptămâni în închisoare, amendat cu 1.250 de lire sterline şi suspendarea permisului auto pentru cinci ani.

×
Subiecte în articol: George Michael arestat droguri
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close