Antena 3 CNN Timp liber Muzică Imnul lui Mazăre a răsunat la Cannes. Spectacolul sută la sută românesc a aprins Riviera franceză

Imnul lui Mazăre a răsunat la Cannes. Spectacolul sută la sută românesc a aprins Riviera franceză

Imnul lui Mazăre a răsunat la Cannes. Spectacolul sută la sută românesc a aprins Riviera franceză
22 Mai 2013   •   23:31

Mamaia s-a mutat la Cannes! Faimosul imn al staţiunii, cântat de Loredana, a răsunat la doi paşi de covorul roşu. În jurul vedetei, au dansat manechine costumate în salvamari, după moda lui Mazăre. Pentru câteva minute, atmosfera pe Croazeta s-a încins, exact ca în Mamaia.

Costumată ca regina din videoclip, Loredana le-a arătat celebrităţilor de la Cannes ce înseamnă litoralul românesc. Muzică, distracţie şi femei frumoase.

Şi pentru ca imaginea staţiunii să fie completă, dansatoarele din jurul Loredanei au îmbrăcat costumul în dungi al salvamarilor lui Mazăre.

Salvamarul-şef nu a mai venit într-o barcă pe mare, ca în videoclip. La Cannes, primarul Constanţei a putut fi văzut, doar pe un ecran unde rula clipul. Dar Loredana a avut grijă ca domnii cu papion să nu se supere.

Spectacolul sută la sută românesc a aprins Riviera franceză. Iar finalul a fost cu aplauze. Ca-n filme.

Cu câteva minute înainte, un club din Mamaia fusese ales printre cele mai prestigioase din lume. Pentru asta, imnul merita cântat de două ori. Ceea ce s-a şi întâmplat.


×
Subiecte în articol: Loredana Groza
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close