Antena 3 CNN Timp liber Muzică Shobby, solistul trupei Codu' Penal, arestat preventiv pentru 30 de zile

Shobby, solistul trupei Codu' Penal, arestat preventiv pentru 30 de zile

Shobby, solistul trupei Codu' Penal, arestat preventiv pentru 30 de zile
01 Oct 2010   •   10:04

Solistul trupei Codu' Penal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mădălin Drăgan, solistul grupului hip-hop, a fost implicat, joi, într-un grav accident la Ploieşti.

În urma impactului o femeie însărcinată a murit, iar o alta a fost grav rănită. Maşina condusă cu viteză de solist a intrat în autoturismul în care se aflau cele două femei. Cântăreţul, al cărui nume de scenă este Shobby, era băut, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,99 la mie.

Accidentul a avut loc la ora 08:00, pe podul care face legătura între Gara de sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti, potrivit Mediafax.

Şoferiţa însărcinată în şase luni conducea o maşină Dacia. Ea nu a oprit la semnul stop amplasat la intrarea pe podul Drăgan. Cântăreţul, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucureşti în momentul maşina femeii a intrat pe banda sa de mers. Drăgan nu mai putut evita impactul. Femeia a fost grav rănită în urma coliziunii, a fost preluată de o ambulanţă, dar la scurt timp a murit la spital.

Shobby ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm, susţin unii martori ai accidentului, citaţi de Mediafax. Mădălin Drăgan avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat, a declarat Radu Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close