Antena 3 CNN Timp liber Muzică Solistul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier. Colegii lui Nicu Covaci: "Hai, înapoi pe scenă!"

Solistul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier. Colegii lui Nicu Covaci: "Hai, înapoi pe scenă!"

Solistul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a fost operat de urgență pe creier la Timișoara. Colegii săi de trupă au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Solistul trupei Phoenix, operat de urgență pe creier. Colegii lui Nicu Covaci: "Hai, înapoi pe scenă!"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    22 Mar 2024   •   21:18

Compozitorul și solistul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgență pe creier la Timișoara.

Se pare că problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când liderul trupei simbol a început să simtă că îi amorțește fața. Apoi a început să i se încețoșeze vederea și chiar sa vadă dublu. Atunci a hotărât să își facă un RMN, iar rezultatele indicau o problema gravă.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Nicu Covaci

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit presei locale, diagnosticul pus de specialiștii de la Secția de Neurochirurgie, conduși de medicul Horia Pleș, a fost Proces Expansiv Intracranian. Printr-o intervenție care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată chirurgical o tumoră de pe creier, iar mostre din formațiune au fost trimise la laborator, conform opiniatimisoarei.ro.

Formaţia Phoenix a transmis, în această seară, un mesaj pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Covaci, explicând că nu s-au oferit date despre situaţia actuală a acestuia ”din raţiuni obiective şi pentru a proteja starea lui”. ”Nicu a trecut cu succes (încā) un obstacol major”, au transmis colegii de trupă ai artistului.

"Salutare tuturor! Din rațiuni obiective și pentru a proteja starea lui Nicu, nu am oferit informații despre situația actuală. Nicu a trecut cu succes (încă) un obstacol major! A suferit o intervenție chirurgicală delicată, încheiată cu Bine!”, au postat, în această seară, cei de la Phoenix.

Aceștia transmit mulțumiri echipei medicale și tuturor prietenilor ce-au fost aproape în aceste momente determinante, iar lui Nicu Covaci îi urează: "Hai, înapoi pe scenă!”.

 

 

×
Subiecte în articol: trupa phoenix Nicu Covaci
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close