Antena 3 CNN Timp liber Muzică Mâine începe Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România | Sute de mii de oameni sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca

Mâine începe Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România | Sute de mii de oameni sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca

Pregătirile pentru festivalul de muzică Untold au intrat în linie dreaptă. De joi până duminică, în Cluj-Napoca, va răsuna muzica electronică. Este a șaptea ediție a festivalului, care a devenit unul dintre cele mai importante de acest gen din lume. Timp de 4 zile și 4 nopți, peste 200 de artiști naționali și internaționali vor urca pe cele 6 scene de la Cluj Arena.

Mâine începe Untold, cel mai mare festival de muzică electronică din România | Sute de mii de oameni sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca
Sursa foto: UNTOLD/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Aug 2022   •   09:25

Untold 2022, cel mai mare festival de muzică electronică din România, își așteaptă fanii la Cluj-Napoca să petreacă timp de patru zile şi patru nopţi.

O zi ne mai desparte până când Clujul va redeveni polul distracției.

Orașul a intrat deja în atmosfera de sărbătoare.

Sute de mii de oameni sunt așteptați la cel mai mare festival al anului

"Suntem tare bucuroși că am reușit să strângem ce mai bun line-up de festival cel puțin din Europa în acest an, pentru că avem artiști cu adevărat mari care ajung, începând de la Major Lazer, care sunt pentru prima data în Romania, până la Kygo, j Balvin, care va fi o prezenţă foarte așteptată", a spus  Edy Chereji, director de comunicare al UNTOLD și Neversea.

Organizatorii au anunţat că scena principală va avea un ecran LED de peste 700 de metri pătraţi, iar peste 900 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj Arena, unde este așteptat un număr record de participanți.

Ca în fiecare an, mii de polițiști si jandarmi, dar și 700 de agenți privați de securitate vor asigura ordinea, iar pentru desfășurarea festivalului, au fost impuse mai multe restricții de circulație.

"Vom avea dispozitive şi în proximitatea desfășurării festivalului şi în zonele de acces pentru a preveni supraaglomerea în anumite intervale orare", a spus un reprezentant al Poliţiei.

Lista completă cu artiștii care vor concerta la festival, anunțată de organizatori 

Peste 200 de artiști naționali și internaționali de renume sunt așteptați de zeci de mii de fani din întreaga lume.

Printre cei mai cunoscuți artiști internaționali care vor urca pe scenele de la Cluj se numără David Guetta, J Balvin, Dimitri Vegas & Like Mike sau Major Lazer.

În această perioadă, preţurile pentru 4 nopți de cazare pot ajunge şi la 700 de euro.

Citiţi şi: Cât costă să închiriezi o cameră de cămin pentru UNTOLD 2022. Prețul, mai mare decât chiria lunară pentru un apartament cu 3 camere 

 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close