Antena 3 CNN Timp liber Turism Activitati distractive in Nadur!

Activitati distractive in Nadur!

Activitati distractive in Nadur!
12 Mai 2014   •   17:22

 

Zonele rurale ale insulei Gozo sunt ideale pentru plimbari lungi, in cadrul carora poti descoperi incetul cu incetul istoria zonelor, traditiile si legendele, si te vei putea bucura de peisaje impresionante.

Activitati in zonele din jurul orasului Nadur

In portul de pescuit Dahlet Qorrot Bay se odihnesc barcile mici si colorate, cu care poti porni in larg pana in zonele perfecte pentru scufundari. Inoata in cristalinele ape albastre, racoreste-te si relaxeaza-te ca sa te intorci la drumetiile din Nadur.

In plus, plaja spectaculoasa cu nisip alb fin este incapatoare pentru toti turistii gata sa se aseze sub razele soarelui calduros.  

Construit pe un platou intins, in partea de est a insulei Gozo, orasul Nadur este una dintre cele mai mari localitati din zona, unde turistii sunt atrasi mai ales de carnavalul organizat aici, in fiecare an in luna februarie. Carnavalul din Nadur ii intampina pe vizitatori cu parade  ale localnicilor in costume traditionale, precum si expozitii de picture ai alte creatii ale artistilor locali.

Importanta istorica a orasului Nadur

De-a lungul timpului, orasul Nadur a jucat un rol esential in apararea insulei Gozo, iar urmele acestui lucru pot fi observate si astazi.

In timpul cavalerilor ioaniti, a fost construit un turn cu ceas, numit Dahlet Qorrot Tower, iar ceva mai tarziu, in secolul XIX, a fost ridicat de catre britanici un turn de veghe, Ta’ Kenuna Tower, care leaga Malta de Gozo. Urca in varful acestuia si vei avea parte de cea mai frumoasa panorama asupra insulelor Gozo si Comino si asupra nordului Maltei.

 
Early Booking Malta
 

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

 

Geanina Ichim

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close