Antena 3 CNN Timp liber Turism De revelion petrece cu stil in Dubai!

De revelion petrece cu stil in Dubai!

De revelion petrece cu stil in Dubai!
26 Sep 2014   •   12:15
Inca putin si se apropie mult asteptatul eveniment, la care visezi de un an intreg, si pe care ti-l imaginezi intr-un cadrul de lux, alaturi de oameni generosi care iubesc opulenta. De Revelion iti propunem sa te lasi purtat de vise intr-un sejur de basm in Dubai!

Visele devin realitate!

Se spune ca in noaptea dintre ani, si mai ales intr-un cadru de poveste, alaturi de cei dragi, visele devin realitate, asa ca daca alegi sa iti petreci noaptea ce face trecerea dintr-un an in celalalt, in Dubai cu siguranta ca va fi cel mai frumos eveniment din viata ta. Si pentru ca stim cat de mult iti place luxul nu trebuie sa ratezi o plimbare in orasul Dubai adus parca din viitor pe strazile impanzite de hoteluri si resorturi magnifice.

Dubaiul, un paradis al turismului si al luxului te va duce pe culmile cele mai inalte cu cele mai spectaculoase jocuri de artificii si culori, si surprize care mai de care mai sofisticate.

In Dubai vei admira o multime de obiective turistice importante precum cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, cea mai fotografiata moschee din Emiratele Arabe Unite, Jumeirah Mosque, cea mai veche cladire din Dubai, fortul Al Fahidi, sau cel mai important muzeul al orasului, Dubai Museum.

Revelion cu surprize

Petrecerile glamour si pline de fast organizate in Dubai de revelion vor fi unice si spectaculoase, asa ca dupa o astfel de noapte poate este cazul sa descoperi o zona veche a orasului, pentru ca da, in cel mai luxuriant oras se gaseste si o zona “old”.

Vei putea vedea prima scoala construita in Dubai undeva prin anul 1912 cunoscuta sub numele de Scoala Al Ahmadiya, care astazi serveste ca muzeu, Moscheea Jumeirah fiind cea mai mare din oras realizata in stil islamic, sau poti merge in cartierul Bastakia unde vei vedea Dubaiul asa cum a fost el candva.

Aici vei incerca preparatele traditionale, vei cumpara obiecte lucrate manual, si vei vizita galeriile cu obiecte de arta traditionala.

 

Madalina Isar

 

Sejur Revelion Dubai 

Hotel Cassells al Barsha 4*- de la 556 euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, asistenta turistica, transferuri. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close