Antena 3 CNN Timp liber Turism Distractie si voie buna in orasul rezidential San Gwann

Distractie si voie buna in orasul rezidential San Gwann

Distractie si voie buna in orasul rezidential San Gwann
20 Mai 2014   •   17:09

San Gwann este o suburbie rezidentiala in apropiere de cateva zone de interes pentru turisti, prin prisma distractiilor oferite, St. Julian, Sliema si Birkirkara. Zona este atractiva pentru turisti datorita numeroaselor posibilitati de a-si petrece timpul liber, fie ca vor sa cante si sa danseze, sa se plimbe si sa exploreze monumente istorice deosebite sau sa porneasca in larg cu barca.

 

Importante vestigii istorice


Arheologii au descoperit in San Gwann cateva vestigii despre care se presupune ca ar fi fost sculptate in perioada bronzului, intre anii 2300-1000 I.Hr. de catre comunitatea agricola care ar fi trait aici. Alte sapaturi au adus la cunostinta istoricilor si vestigii din perioada romana, un numar foarte mare de morminte si renumitul turn Ta’Cieda. Acesta este unul dintre cele opt turnuri costruite in jurul Maltei in secolul al treilea, care in timpul perioadei arabe a fost folosit ca cimitir.

Mai tarziu, aici a fost construit turnul Lanzun care a servit drept post de observare a avioanelor, deteriorat in timp din cauza actiunilor inamice. Astazi este scaunul Ordinului Militar si Ospitalier al Sf. Lazar din Ierusalim. In anul 1950, calugarii capucini, care faceau parte din Ordinul Franciscan, au construit o manastire si o biserica dedicate Fecioarei din Lourdes. 


Distractie in San Gwann

Astazi, San Gwann este un centru rezidential, cu o importanta economica pentru maltezi, care s-a dezvoltat tot ma mult in timp, pentru a le satisface localnicilor si turistilor toate nevoile.

Orasul este situat in apropierea celei mai mari aglomerari de cluburi, puburi, cazinouri, restaurante si cafenele deschise toata noaptea. Daca preferi sa te distrezi intr-o atmosfera mai putin agitata, poti ramane in oras, unde clubul in aer liber Stitch are o oferta bogata de muzica, dans si voie buna.

 

Charter Malta 

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nop?i cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92

 

Geanina Ichim

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close