Antena 3 CNN Timp liber Turism Intampina Anul Nou intr-un mod exotic!

Intampina Anul Nou intr-un mod exotic!

Intampina Anul Nou intr-un mod exotic!
09 Oct 2014   •   15:08
Ce spui de o vacanta de revelion in paradisul acvatic al insulelor Maldive? Cum ar fi ca in noaptea magica dintre ani sa ciocnesti un pahar de sampanie pe plajele cu nisip moale sau sa faci o plimbare cu barcuta pe apele de cristal?

Paradisul seamana cu insulele Maldive!

Cu siguranta, nimic nu este mai frumos decat sa intampini noul an cu zambetul pe buze, intr-o destinatie exotica, cand acasa sunt temperaturi atat de scazute incat ingheata apa in pahar.

Te vei putea bucura alaturi de perechea ta de un moment cu totul si cu totul de poveste intr-un cadru unic inconjurat de o atmosfera luxurianta, peisaje ametitoare, ape cu nuante ireale si o multime de bariere de recife de corali.

Cel mai frumos mod prin care sa iti incepi dimineata de 31 decembrie este sa pornesti intr-o scufundare in care sa te bucuri de peisajele si de vietuitoarele marine, sau cu un moment de relaxare in hamacul agatat de cocotierii de pe plajele cu nisip alb asemanator omatului, in timp ce asculti cantecul valurilor.

Descopera Insula Testoaselor


Iti vei petrece cateva zile in vacanta de revelion pe insula Velavaru, sau Insula Testoaselor asa cum mai este cunoscuta, intr-un cadru de poveste plin de romantism, inconjurat de ape de un albastru schimbator.

Nu vei tanji dupa frigul si artificiile de acasa, ci vei savura in tihna atmosfera linistita si cerul plin de stele in timp ce pornesti intr-o croaziera alaturi de persoana iubita, iar in surdina se aud note muzicale pe ritmul valurilor.

In Maldive nu vei avea nevoie sa stii cat este ceasul sau daca ai trecut de ora 0:00 cu sampania in mana si sarutandu-te sub vasc, pentru ca vei fi atat de acaparat de atmosfera exotica incat vei avea impresia ca traiesti intr-un vis. Shtt… nu mai spunem nimic, te lasam sa descoperi ce surprize ti-au pregatit localnicii si ce atmosfera de basm “te va lovi” de cum vei pasi pe nisipul fin ca o pudra stralucitoare.

 

Madalina Isar

Revelion Maldive

Hotel Angsana Velavaru 5*- de la 3718 euro/persoana, 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close