Antena 3 CNN Timp liber Turism La shopping in Souk-urile arabesti

La shopping in Souk-urile arabesti

La shopping in Souk-urile arabesti
11 Noi 2014   •   14:02

 

Dubai este destinatia ideala de vacanta pentru cei care adora sa cheltuiasca si sa se bucure de adevarata putere a banului.

Cele 10 mall-uri pe care le vei gasi aici sunt o solutie excelenta pentru astfel de distractii, avand la dispozitie sute de magazine atragatoare, insa o varianta ceva mai traditionala prin care poti descoperi si modul clasic arab de a face negustorie este sa explorezi souk-urile sau pietele din oras.

Madinat Souk din cadrul Madinat Jumeirah Hotel

Bucura-te de o experienta unica de cumparaturi in cadrul Madinat Souk organizata de hotelul Madinat Jumeirah, care a vrut sa recreeze o piata veche autentica in stilul traditional din Orientul Mijlociu cu o ambianta specifica. Patrunde in aceasta lume noua si lasa-te purtat de mirosul mirodeniilor si condimentelor si de culorile produselor expuse de negustorii arabi pe tarabe.

In plus, dupa o sesiune epuizanta de cumparaturi, te poti relaxa la una dintre cafenelele de la malul marii, unde sa iei o gustare rapida, sau la unul dintre puburile cu muzica live unde ringul de dans este neincapator. De asemenea, la Teatrul Madinat te poti delecta cu spectacole pentru toate gusturile si varstele, ce isi asigura oaspetii ca fiecare vizita la Madinat Souk va fi o incantare de fiecare data.

Cea mai populara piata din Dubai

Souk-urile se gasesc in emiratul arab la fiecare pas, insa pregateste-te sa vezi de fiecare data ceva nou si deosebit care sa te impresioneze. Iti recomandam sa vizitezi Gold Souk, care atrage femeile in primul rand, cucerite de nenumaratele magazine si tarabe cu bijuterii din aur.

Si pentru ca arabii sunt “pasionati” de a intra in Cartea Recordurilor cu tot ce se poate, de la turnuri inalte cum nu s-au mai vazut, hoteluri si constructii monumentale, nici Gold Souk nu face exceptie. Aici vei gasi cel mai greu si mare inel din aur, afisat in fereastra magazinului Damas. Acesta contine 5.17 kg de pietre pretioase fixate pe un inel de 58 kg de aur de 21 de carate.

 

Geanina Ichim

Revelion Dubai

Hotel Grand Belle Vue Apartment- de la 798 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri si asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close