Antena 3 CNN Timp liber Turism Lefkada, mai frumoasă decât Raiul

Lefkada, mai frumoasă decât Raiul

Lefkada, mai frumoasă decât Raiul
15 Iun 2014   •   13:24

Lefkada este de o frumusețe rar întâlnită. Micuța insulă îți oferă priveliști care nu îți vor ieși din minte niciodată.

Munte și mare la un loc, porturi pline de mii și mii de veliere, golfuri misterioase care străpung suprafața mării și se îngrămădesc în fața ochilor tăi care mai de care mai zvelte, mai împădurite, mai stâncoase.

Frumuseti unice

Niciodată nu vei mai putea să vezi atâta frumusețe adunată într-un singur loc. Nu este întâmplător faptul că turiștii care bat în lung și în lat insulele grecești, se întorc, de fiecare dată în Lefkada. Indiferent din ce capăt al insulei începi explorarea, în fiecare loc vei descoperi ceva unic, o sumedenie de zone pitorești unde tradiția nu a fost atinsă de trecerea timpului iar peisajele sunt absolut divine.

Lefkada, un Rai exotic

Lefkada a fost creată de Dumnezeu pentru El însuși. Abia după ce vezi Lefkada poți să înțelegi cum a fost creat Raiul. Și pe cât este de exotică insula Lefkada, pe atât este de accesibilă.

Insula a fost binecuvântată cu plaje superbe, mărginite de ape cristaline și munți înalți încărcați de vegetație luxuriantă. Aici vei vedea pentru prima dată vestiții maci galbeni, care cresc chiar pe plajă, lângă mare. Nu știu o altă plajă care să te îmbete cu miros de conifere sau cu miresmele amețitoare ale livezilor de măslini ori cu parfumul plăcut și puternic al florilor sălbatice care cresc pe rocile stâncoase.

Lefkada este, fără îndoială, locul cel mai potrivit pentru cei care iubesc natura și aventura și cei care vor să descopere în fiecare zi ceva nou. Insula are multe locuri de o frumusețe rară, unde natura a creat adevărate minuni, cu chei spectaculoase, pereți de stâncă și cascade fascinante.

Cea mai impresionantă este cascada Nidri, care se prăbușește pe marginea cheilor Dimosari. Peșterile subterane pline cu apă alimentează cascada care umple o serie de bazine cu apă cristalină, în care se poate înota.

Carmen Stefan

Sejur Lefkada Grecia 

Hotel Logan's Beach 2*/Perigiali- de la 299 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close