Antena 3 CNN Timp liber Turism Peninsula Kassandra si numeroasele sale posibilitati de distractie

Peninsula Kassandra si numeroasele sale posibilitati de distractie

Peninsula Kassandra si numeroasele sale posibilitati de distractie
30 Iul 2014   •   16:42
Scaldata de apele calde ale Marii Egee si avand o vedere spre faimosul Munte Olimp, fermecatoarea peninsula Kassandra din Halkidiki este una dintre cele mai apreciate destinatii grecesti de vacanta, unde minunile naturale se imbina cu cele ale lumii vechi.

Activitati pentru toate gusturile

Vacanta in Peninsula Kassandra va fi cu siguranta plina de distractia si relaxare, intr-o atmosfera linistita dominata de padurile de pin si plajele intinse cu nisip fin scaldate de apele turcoaz cu sclipiri magice.

Pentru a te familiariza cu imprejurimile, poti porni intr-o drumetie de explorare a dealurilor si a zonei de coasta, care pentru majoritatea turistilor se materializeaza in cel mai popular traseu, din Sani la Saviri, lung de aproximativ 20 km.

Iar daca traseul descoperirii frumusetilor grecesti a fost unul placut, iti propunem ca mai departe sa urmezi calea vinului. Peninsula Kassandra este recunoscuta pentru numeroasele sale podgorii, asa ca nu rata ocazia sa te bucuri de o degustare a celor mai bune vinuri traditionale.

Atractii turistice in statiunea Kassandra


Capitala regiunii Macedonia, Salonic, al doilea oras grecesc ca marime din Grecia, te asteapta cu un centru istoric impresionant, unde nu trebuie sa ratezi muzeul arheologic si biserica bizantina.

Asigura-te ca iti acorzi macar cateva ore explorarii Pesterilor Petralona, o atractie neobisnuita despre care se crede ca ar avea o vechime de peste 700.000 de ani, fiind locuita candva de primii oameni. Aceasta minune preistorica include si un muzeu unde poti admira mai multe artefacte descoperite aici.

Cele mai frumoase sate pitoresti din Kassandra, unele cosmopolite, iar altele traditionale, unde te poti simti ca intr-un paradis natural, sunt Chaniotia, Nea Potidea, un loc plin de verdeata, Possidi, cu facilitati excelence si baruri la malul marii, dar si Afitos, plin de viata datorita numeroaselor sarbatori ale anului, si Kallithea, cu o viata de noapte impresionanta.

Geanina Ichim

Sejur Halkidiki Grecia 

Hotel Hill Top 3*- de la 275 euro/persoana, transport individual, 7 nopti de cazare cu all inclusive, asistenta turistica, detalii pe  www.besttourism.ro , call center 031/2263325

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close