Antena 3 CNN Timp liber Turism Plimbare cu karozzin-ul pe strazile Maltei

Plimbare cu karozzin-ul pe strazile Maltei

Plimbare cu karozzin-ul pe strazile Maltei
21 Noi 2013   •   18:19


Daca vrei experiente noi, o plimbare cu o trasura somptuoasa, ca pentru cuplurile regale, este un lucru de care cu siguranta iti vei aminti cu placere!

Karozzin sunt o mostenire ramasa de la britanicii care au ocupat insula din 1800 pana in 1964. Cochetele trasuri cu baldachin erau folosite ca mijloc rapid si confortabil de deplasare de ofiterii englezi, dar si de marinara, pentru a ajunge mai repede la bordelurile din centrul capitalei. Astazi, plimbarile cu aceste trasuri se mai pot face doar in cateva orase malteze.  

Este intr-adevar o experienta inedita sa te plimbi cu trasura pe strazile orasului Valletta, sa auzi bocanitul copitelor pe caldaram si in acest timp sa admiri arhitectura orasului. Plimbarea te face sa te simti ca un cap incoronat! 

Dupa plimbarea prin oras, fa un tur cu  karozzina pe promotoriu si admira peisajul spectaculos. Vei ajunge in portul Grand Harbour si Marxsamxett Harbour, pentru ca se pare ca si vizitiul, si calul stiu exact care sunt locurile cele mai frumoase, pe care tu trebuie sa le vizitezi. Poti opri din cand in cand sa faci fotografii, “calul putere” se va putea si el odihni.

 

Poti inchiria aceste minunate trasuri dinlocurile cu aflux mare de turisti, precum Valletta, Mdina, Insula Gozo si capitala, Victoria. Preturile nu sunt chiar mici, dar gandeste-te ca nu-i ieftin sa intretii un cal! Iar farmecul unei calatorii prin aceste orase malteze si pe coastele stancoase ale insulei cu un mijloc de transport atat de romantic merita toti banii! Singurul incovenient poate fi mirosul “agricol” care te insoteste pe parcursul calatoriei, dar si asta este parte a experientei, nu-i asa?

 

 

Revelion Malta

De la 359 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 5 nopţi cazare în hotel de 4*, mic dejun, asistenţă turistică. Malta Travel, Tel. 021/318.59.93, www.malta.ro

 De Catalina Alberti

 

 

 

 

 

Link: http://www.malta.ro/

 



×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close