Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion de vis într-un peisaj de basm, în Bistrița-Năsăud. Oază de relaxare în mijlocul naturii

Revelion de vis într-un peisaj de basm, în Bistrița-Năsăud. Oază de relaxare în mijlocul naturii

Revelionul va fi unul de neuitat pentru oaspeții unui refugiu de patru stele, amplasat pe malul pitoresc al Lacului Colibița din Bistrița Năsăud.

de Andreea Ştefan    |    29 Dec 2023   •   14:16

Fiecare detaliu este pregătit atent pentru petrecerea dintre ani. Încă de la sosire, turiștii sunt întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare, dar și de o privește panoramică a lacului înconjurat de munți.

Bucătării pregătesc deja festinul culinar ce va conține atât delicii tradiționale, dar și preparate internaționale fine.

La trecerea dintre ani, peștele proaspăt din apele de munte va fi la loc de cinste de pe mesele oaspeților. Până și pâinea este făcută după o rețetă specială. Gazdele și-au propus să le ofere turiștilor o experiență de neuitat la trecerea dintre ani.

Peisajul este unul de basm la Colibița. Oaspeții care vor un plus de relaxare sunt invitați într-o oază de lux din inima naturii, unde confortul de patru stele se împletește armonios cu răsfățul unui centru-spat de excepție.

Pentru o vacanță în acest loc, prețurile pornesc de la 2.700 lei pentru patru nopți, într-o cameră standard, și pot ajunge la aproximativ 4.200 lei într-un apartament cu vedere spre lac.

×
Subiecte în articol: Bistriţa Năsăud Lacul Colibiţa
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close